2010. január 10., vasárnap

szilveszter

26 után egy kis pihenő jött végre a családnak, rám pedig a romok eltakarítása várt ;)
Volt pár nap amikor kicsit pihenhettünk, már aki hiszen a dolgozó emberekre várt a meló :s Szerencsére a mi kis családunk együtt volt, így nem történt semmi különös!

Szilveszterre vásárolgattunk pár dolgot, előtte való nap ismét jött a sütögetés, hiszen kedves vendégeket vártunk ismét! Danci tejcsitestvéreék jöttek látogatóba! Hogy mekkorát nőtt a másik Danika is, jó volt őket újra látni! Persze Andráska is nagyot nőtt, és vele Dancim is egy hullámhosszra igazolódott, fel le futkostak a lépcsőn, Danci hűen utánozva Andrást aki persze már nagyfiú és nem kapaszkodott a lépcsőn :p Néha a szívroham kerülgetett, főleg amikor a kisfiam lassan de biztosan fáradni látszott :p A másik Danika persze iszonyat tündéri kis srác :) Birtokba vette fiam játékait, és nem törődött senkivel, semmivel :) Érdekes volt látni azért hogy nem vele talált egymásra Dacim, hiszen ő csak 1 hónappal volt fiatalabb tőle! András viszont igazi óvodás nagyfú volt már! Persze a vége felé Danci észrevette ám hogy a játékaival valaki jól szórakozik, és elkezdett féltékenykedni miatta! Hát nem voltam túl büszke rá, de a fáradtság rovására írtam :p Vagy legalább is megpróbáltam elhitetni magammal hogy az úgy van!!
A vendégek távoztával Danci is kidőlt, aludt egy jó nagyot!

A szilveszter éjszakát együtt töltöttük! Mint azt vártuk Danci nagyon bírta a strapát! Anyum 11kor megfőzte a virslit hogy ő is tudjon belőle enni, hátha mégis kidől! Na de kérem ilyet feltételezni Daniról! A virsliből jóízűen falatozott, pedig nem szokta megenni, de úgy látszik jobban esett neki hogy együtt ette velünk :)
Éjfélkor Danci ugye még mindig virított velünk együtt játszott dédivel, anyummal és persze bújt hozzám :) Éjfélkor koccintottunk egymással, a kisfiam is ügyesen mindenkivel, még kis is kérte magának, és hatalmas pusszancsokat osztogatva kívánt boldog új évet mindenkinek szépen sorban :) Még szép hogy az egész család olvadozott tőle, hogy Dani ilyen szépen mondja hogy boldog új évet :) 2 évvel ezelőtt még mennyire más volt minden :) Ilyenkor érzi a legjobban az ember hogy rohan az idő, és hogy öregszünk :p
A mi icipici falunk tartogatott még számunkra meglepetést, méghozzá nem is akármilyet! Tüzijátékot nézhettünk bentről a jó melegből! Gyönyörű volt, igazi nagy tüzijáték, és bő fél óráig is eltartott, bár úgy belemerültünk ahogy Danci mondta csillagok nézésébe, hogy az idő megszűnt létezni :)
hajnal 1kor végre álomra hajtottuk fejünket, és vártuk a reggelt, az új év első napját!

Nincsenek megjegyzések: